Om oss på Gårdsmark

Om oss på Gårdsmark

Varmt välkommen till Gårdsmark. Vi är proffs på enskilt avlopp och är verksamma i Gävle och kringliggande orter!

Vi på Gårdsmark är specialister på det vi gör. Istället för att vara ganska bra på mycket så har vi valt att vara väldigt bra på de tjänster som vi utför. Vår personal i Gävle är experter på enskilt avlopp och kan guida dig i allt från valet av avloppssystem till att genomföra själva installationen. 

För oss är det väldigt viktigt att vi gör ett så pass bra arbete att du som kund känner dig riktigt nöjd och trygg med oss som leverantör. Vi vill att du ska vara lika nöjd som Eric är med oss: 

Ett suveränt företag. Jobbar snabbt och effektivt. Förklarar varje delmoment dom gör och gör det lilla extra som dom inte behöver, som att fixa en brunn vid min värmepump. Väl värt pengarna det kostar. Trevligt bemötande även om arbetsförhållandena ibland inte var dom bästa (ihållande regn som gjorde allt till lera).

/ Eric


Allt du behöver göra för att få vår hjälp med ditt enskilda avlopp hemma hos dig i Gävle, eller närliggande orter, är att kontakta oss!


Tjänster på Enskilt Avlopp Gävle

Kontakta oss om du har frågor om enskilt avlopp

Har du frågor och funderingar kring enskilt avlopp eller har du redan bestämt dig och vill ha hjälp att installera det? Då är allt du behöver göra att kontakta oss via formuläret för att boka in oss på ett gratis hembesök!

Kontakta oss om du har frågor om enskilt avlopp

Kontakta oss