Kontakta oss på Gårdsmark

Kontakta oss på Gårdsmark

Har du frågor kring enskilt avlopp till ditt hem i Gävle? Tveka inte att kontakta oss!

Vi vet att det kan vara många frågor och funderingar när det kommer till enskilt avlopp för din fastighet i Gävle. Det finns för det första ett regelverk som du måste förhålla dig till. Reglerna skiljer sig beroende på vilken kommun du bor i. Men gemensamt för alla kommuner är att om ditt avloppssystem inte klarar av inspektionen så kan du få böter och tvingas göra om installationen. Därför uppmanar vi alltid våra kunder att boka in oss på ett gratis hembesök, där vi tillsammans kan se över just dina förutsättningar och behov. Du gör det enklast genom att kontakta oss så återkommer vi till dig så snart vi kan! 

Kontakta oss om du har frågor om enskilt avlopp

Har du frågor och funderingar kring enskilt avlopp eller har du redan bestämt dig och vill ha hjälp att installera det? Då är allt du behöver göra att kontakta oss via formuläret för att boka in oss på ett gratis hembesök!

Läs gärna våra kundrecensioner

Vi på Gårdsmark kan med stolthet visa upp hur våra kunder recenserar oss!
Recension från Erika Axmark
Vår källare är som ny! Toppen bra företag. Grävarna trevliga och lyhörda när vi hade funderingar. Rekommenderar starkt.
Erika Axmark
Recension från Peter Odén
Gårdsmark gjorde klart med dräneringen i Januari 2021, lyssnade mycket på vänner och bekanta som dränerat, och Vart rekomenderad Gårdsmark och idag ångrar jag inte mitt val, bäst garantier, bäst kommunikation, men bäst av allt är att slippa ha ett dräneringsbehov och att källaren blivit torrare, mögellukten försvunnit. kan närsomhelst rekommendera vemsomhelst trots att dem inte är billigast på marknaden.
Peter Odén
Recension från Eric Van Der Laan
Ett suveränt företag. Jobbar snabbt och effektivt. Förklarar varje delmoment dom gör och gör det lilla extra som dom inte behöver, som att fixa en brunn vid min värmepump. Väl värt pengarna det kostar. Trevligt bemötande även om arbetsförhållandena ibland inte var dom bästa (ihållande regn som gjorde allt till lera).
Eric Van Der Laan